“ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ”!!ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.

 “ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ”!!ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.
Έγκριση χρηματοδότησης για Ανέγερση Δημοτικού Κτιρίου για Πολιτιστικές Εκδηλώσεις
Η αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Καντάνου-Σελίνου στην Παλαιόχωρα αλλάζει πρόσωπο.
Την θέση της παλιάς αίθουσας θα πάρει σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα καινούργιο, υπερσύγχρονο κτίριο, το οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει υπηρεσίες τόσο σε κλειστό όσο και σε υπαίθριο χώρο.
Στο ισόγειο θα δημιουργηθεί η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (συνεδριάσεων, παρουσιάσεις μελετών, συσκέψεις και όλων των εκδηλώσεων της τοπικής κοινωνίας).
Η αίθουσα θα διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους, control room για ήχο/φωτισμό και βοηθητικό πατάρι.
Έμπροσθεν της στοάς στη Ν.Α όψη του κτιρίου, ο ακάλυπτος χώρος διαμορφώνεται σε ευρύχωρη πλατεία σε επαφή με τον κεντρικό δρόμο του αστικού ιστού για να μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις και συναντήσεις σε ανοιχτό χώρο.
Επίσης στον όροφο δημιουργείται επιπλέον μία αίθουσα.
Συνοπτικά δημιουργείται ένας σύγχρονος, καινούργιος πολυχώρος, πρότυπο αρχιτεκτονικής και λειτουργικής καινοτομίας με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, ο οποίος θα μπορεί να φιλοξενήσει παράλληλα και συγχρόνως περισσότερες από μία εκδηλώσεις.
Με την έγκριση της χρηματοδότησης από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα Στυλιανό και τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης κ. Σταυριανουδάκη Μιχαήλ, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συμβολή τους στην χρηματοδότηση του Έργου, προχωράμε!!!

Αντρέας Σολανάκης

https://seliniotikespinelies.gr/

Δείτε επίσης

Pin It on Pinterest