6,5 εκ. ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης για έργα στα Χανιά

 6,5 εκ. ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης για έργα στα Χανιά

Πρόκειται για τέσσερις εργολαβίες ύψους 6 εκ. ευρώ που αφορούν οδικά έργα και αποκαταστάσεις ζημιών στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Χανίων και των Δήμων Πλατανιά, Καντάνου Σελίνου και Κισσάμου καθώς κι ένα αθλητικό έργο στις Βουκολιές Πλατανιά ύψους 600 χιλ. ευρώ.

«Σημαντικές εντάξεις ύψους 6,5 εκ. υπογράφηκαν σήμερα. Τα έργα θα βοηθήσουν πολύ στην οδική ασφάλεια, στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο. Οι χρηματοδοτήσεις αυτές μαζί με το μεγάλο έργο οδικής ασφάλειας του ΕΣΠΑ σε 105 σημεία της Π.Ε. κι όσα έργα έπονται, θα μας οδηγήσουν να ολοκληρώσουμε σε μια διετία όλο το επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε. Χανίων, αφού προηγηθούν οι απαραίτητες μελέτες», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, σημειώνοντας πως παράλληλα με τη σημερινή υπογραφή «ικανοποιείται κι ένα πάγιο αίτημα του Δήμου Πλατανιά για το γήπεδο Βουκολιών έτσι ώστε η νεολαία να πηγαίνει στον αθλητισμό».

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής αναφέρθηκε αναλυτικά στα έργα ενώ τόνισε πως είναι εξαιρετικά σημαντικό το έργο της οδικής ασφάλειας το οποίο για να μην μπερδεύονται οι εκτελέσεις έργων σε ίδια σημεία, έχουμε συνεννοηθεί κι όταν ολοκληρώνεται ένα έργο θα ξεκινάει άλλο ώστε να προχωρούν κανονικά και αποτελεσματικά σε τμήματα των Δήμων Πλατανιά, Καντάνου Σελίνου και Κισσάμου.

 

Υπογράμμισε δε την μεγάλη σημασία που έχει το έργο του γηπέδου στις Βουκολιές.

Παραβρέθηκαν  ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωνσταντίνος Γύπαρης, οι Δήμαρχοι Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, Καντάνου Σελίνου Αντώνης Περράκης και Κισσάμου Γιώργος Μυλωνάκης, οι οποίοι και ευχαρίστησαν για τα έργα που ανατίθενται

Αντρέας Σολανάκης

https://seliniotikespinelies.gr/

Δείτε επίσης

Pin It on Pinterest