Τιμούν για την προσφορά του τον Γιώργο Αρχοντάκη.

 Τιμούν για την προσφορά του τον Γιώργο Αρχοντάκη.

Το Διοικητικό Συμβούλιου του Πανελλήνιου Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων  «Ο Άγιος Χριστόφορος», συνεδρίασε στις 10 Απρίλιου 2022 και ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω:

Nα τιμήσει σε ειδική τελετή τον Γεώργιο Αρχοντακη – Νευροχειρουργό πρώην διευθυντή της νευροχειρουργικής κλινικής του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων για την συμβολή του σε δράσεις για την αντιμετώπιση των τροχαίων.

Εμπνεύστηκε πρώτος καμπάνια με αφίσες με συνεργάτη τον ιατρό Αντώνιο Κρασουδακη.

Η ενεργός συμμετοχή τους σε δράσεις πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων του Συλλόγου, με συνέχεις και πετυχημένες ομιλίες στα σχολεία και σε  εκδηλώσεις ως και η συνεχής συμμετοχή του Αντωνίου Κρασουδακη στην διοργάνωση και πραγματοποίηση των διεθνών Μαθητικών και Φοιτητικών Διαγωνισμών πολυμέσων για την οδική ασφάλεια ήταν και παραμένει καθοριστική και αποτελεί φάρο – οδηγό.

Ορίζεται η Χρύσα Χαριτάκη Μακράκη, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου να επιδώσει επικυρωμένα αντίγραφα του ως άνω πρακτικού στους αναφερομένους ιατρούς, στη διοίκηση του Γ.Ν.Ν. Χανίων και να τα δημοσιεύσει.

Η βράβευση και η επίδοση έντυπων Επαίνων θα επιδοθούν στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση του Συλλόγου

Αντρέας Σολανάκης

https://seliniotikespinelies.gr/

Δείτε επίσης

Pin It on Pinterest