ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Ο 1΄ος : ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΤΑΝΟΥ ΣΕΛΙΝΟΥ, ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΓΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε. ΑΝ ΣΕΛΙΝΟΥ.

 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Ο 1΄ος : ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΤΑΝΟΥ ΣΕΛΙΝΟΥ, ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΓΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε. ΑΝ ΣΕΛΙΝΟΥ.

!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!!

Μέσα σε 3 χρόνια περίπου κατάφεραν και έκαναν αυτό το μεγάλο έργο πραγματικότητα για το Σέλινο τον 1ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΌ του δήμου Κατάνου Σελίνου στην πανέμορφη κωμόπολη της Δ.Ε. ενότητας Αν Σελίνου

Το έργο που χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με 2.308.580,06 ε. και αφορά την εξυπηρέτηση 1.500 ισοδύναμων κατοίκων της περιοχής για ορίζοντα 20ετίας (Α΄ φάση) και 2.000 ισοδύναμων κατοίκων για ορίζοντα 40ετίας (Β΄ φάση).
Η συλλογή και μεταφορά των λυμάτων του οικισμού της Σούγιας θα μεταφέρονται στην Εγκατάσταση Επεξεργασμένων Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.), ενώ στη συνέχζεαι θα διατίθενται για άρδευση σε περιοχή με καλλιέργειες στα ανατολικά της Ε.Ε.Λ. και εναλλακτικά, για τις περιόδους που η άρδευση των καλλιεργειών δεν δύναται να πραγματοποιηθεί, θα πραγματοποιείται η διάθεση τους στο ρέμα (Αγιερηνιώτης ή Κουμαριανό), με διασπορά στο πρανές του, σε τμήμα του που βρίσκεται στα ανατολικά της περιοχής άρδευσης και βόρεια των ορίων του οικισμού Σούγιας.


Συνολικά το έργο του βιολογικού της Σούγιας προέβλεπε την τοποθέτηση αγωγών συλλογής και μεταφοράς λυμάτων, σηπτική δεξαμενή και αντλιοστάσιο μεταφοράς λυμάτων, σύστημα επεξεργασίας λυμάτων, οδός πρόσβασης στην εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων κα.
Με την ολοκλήρωση των εργασιών και του λειτουργιά του compact βιολογικού εξασφαλίζεται η υγιεινή και η καθαριότητα των νερών της Σούγιας.

Αντρέας Σολανάκης

https://seliniotikespinelies.gr/

Δείτε επίσης

Pin It on Pinterest