Σεμινάριο για Κλιματική Αλλαγή

 Σεμινάριο για Κλιματική Αλλαγή

Η Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κοινού για το θέμα της “Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή” και ενόσω η Στρατηγική Μελέτη του ΠΕΣΠΚΑ βρίσκεται σε διαβούλευση, οργανώνει μια σειρά από δράσεις διαδικτυακές ή / και δια ζώσης  προκειμένου να γίνει όσο το δυνατόν πιο οικείο το αντικείμενο αυτό σε φορείς και πολίτες.

 Στα πλαίσια αυτά, αύριο Παρασκευή 1 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, θα πραγματοποιηθεί  Επιμορφωτικό Σεμινάριο για την Προσαρμογή της Περιφέρειας Κρήτης στην Κλιματική Αλλαγή, σε συνδιοργάνωση με το Πράσινο Ταμείo.

 Στόχος του σεμιναρίου είναι η παροχή της απαραίτητης γνώσης και των εργαλείων σε φορείς της Κρητης και λοιπά ενδιαφερόμενα μέρη σε θέματα προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή, με έμφαση στους τομείς Γεωργία Κτηνοτροφια και Βιοποικιλοτητα που αποτελουν καποιους απο τους τομεις υψηλής τρωτότητας της Περιφέρειας.

 Η εκπαίδευση των στελεχών των φορέων θα συμβάλει στην τεκμηρίωση των προτάσεων για ένταξη των έργων σε  χρηματοδοτικά πλαίσια που θα αποτελεί βασική προϋπόθεση με τη θεσμοθέτηση του ΠΕΣΠΚΑ.

Αντρέας Σολανάκης

https://seliniotikespinelies.gr/

Δείτε επίσης

Pin It on Pinterest