ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Αγαπητές φίλες,

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα

Σε εξαιρετικά δύσκολες εποχές γινόμαστε ξανά μία ομάδα και συμμετέχουμε στην Εθελοντική Αιμοδοσία & την Δειγματοληψία για τη Δωρεά Μυελού των Οστών, που διοργανώνει, στις

18/8η ΑΝΕΚ LINES με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων “Ο Άγιος Ιωάννης και το Γεν. Νοσοκομείο Χανίων.

Παράλληλα, για πρώτη φορά, σε συνεργασία με τα Art n’ Beauty της κας Κατερίνας Μπιτσάκη, θα υπάρχει μέριμνα ώστε όποια κοπέλα επιθυμεί να κόψει και να δωρίσει τα μαλλιά της για να φτιαχτούν περούκες για καρκινοπαθείς!

Παρακαλούμε θερμά να προωθήσετε την παρούσα ενημέρωση (αφίσα και πρόσκληση) στους γνωστούς και τους φίλους σας, στηρίζοντας έτσι την εθελοντική αιμοδοσία που επιβεβαιωμένα σώζει ζωές. Κάθε επιπλέον μονάδα αίματος είναι υπερπολύτιμη!

Ακολουθεί & ο σύνδεσμος της εκδήλωσης στο facebook : https://fb.me/e/1DFyJhTf1 από τον οποίο μπορείτε να αποστείλετε τις προσκλήσεις.

Σημειώνουμε ότι κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του covid.

Σας περιμένουμε να ταξιδέψουμε την ζωή, να δώσουμε αίμααυτήν την Τετάρτη 18 Αυγούστου, από τις 9:00 το πρωί ως τις 2.00 το μεσημέρι, στα Κεντρικά Γραφεία της ANEK  στα Χανιά.

Αντρέας Σολανάκης

https://seliniotikespinelies.gr/

Δείτε επίσης

Pin It on Pinterest