Κλιμάκιο από το 2ο Κ. Υ. Χανίων και του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν εμβολιασμούς στο ΚΗΦΗ Παλαιόχωρας Καντάνου Σελίνου

 Κλιμάκιο από το 2ο Κ. Υ. Χανίων και του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν εμβολιασμούς στο ΚΗΦΗ Παλαιόχωρας Καντάνου Σελίνου

Σήμερα, Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ Κρήτης, το Κέντρο Υγείας Καντάνου, το κλιμάκιο από το 2ο Κέντρο Υγείας Χανίων και τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε εμβολιασμούς στον χώρο του ΚΗΦΗ στην Παλαιόχωρα σε όσους είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, με το εμβόλιο της PFIZER.

Εμβολιασμοί πραγματοποιήθηκαν επίσης και κατ΄ οίκον σε δημότες που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.Η ανταπόκριση των δημοτών ήταν μεγάλη.

Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου ευχαριστεί από καρδιάς την 7η ΥΠΕ, το Κέντρο Υγείας Καντάνου , ιδιαίτερα ευχαριστεί τον ιατρό κ. Στέφανο Ντουκάκη, τις νοσηλεύτριες Γεωργία Παντελάκη και Μιρέλα Σταυριανού από το 2ο Κέντρο Υγείας Χανίων, τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καντάνου κ. Ευτύχιο Αλιγιζάκη, τους ιατρούς κυρία Ταμάρα Κόπατσ και κ. Μπλέσιγκ Νόουλετσ Ουσόρε, τις νοσηλεύτριες κυρία Όλγα Σταυρουλάκη και κυρία Ελένη Καλογεράκη καθώς και τον κ. Αχιλλέα Βαλερά, οδηγό των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ για την αγόγγυστη προσφορά τους στην διαδικασία των εμβολιασμών. Επίσης ευχαριστούμε το προσωπικό του ΚΗΦΗ Σελίνου για την πολύτιμη βοήθειά τους, τον φούρνο ΒΑΚΑΚΗ στην Παλαιόχωρα για την προσφορά αρτοποιημάτων, τον Αντιδήμαρχο Εμμανουήλ Κουκουλά για την προσφορά καφέ και αναψυκτικών και το σούπερ-μάρκετ Πετράκη για την προσφορά νερών.Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους επέδειξαν την ανάλογη υπευθυνότητα και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου για να εμβολιαστούν.

Αντρέας Σολανάκης

https://seliniotikespinelies.gr/

Δείτε επίσης

Pin It on Pinterest