ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗ! Η αξιοπρέπεια και η ευγένεια του χαρακτήρα της θα αποτελούν πάντα παράδειγμα προς μίμηση για όλους στο Δήμο Καντάνου Σελίνου.

 ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗ! Η αξιοπρέπεια και η ευγένεια του χαρακτήρα της  θα αποτελούν πάντα παράδειγμα προς μίμηση για όλους στο Δήμο Καντάνου Σελίνου.

Με αφορμή την πρόσφατη συνταξιοδότηση της μονίμου υπαλλήλου του Δήμου Καντάνου-Σελίνου Κλεοπάτρας Κουτσοβασίλη, πραγματοποιήσαμε σήμερα μία λιτή γιορτή όπως αρμόζει άλλωστε και στο προφίλ της αγαπημένης μας επί χρόνια συναδέλφου και υπαλλήλου, στα γραφεία του Δήμου στην Παλαιόχωρα.

Η 32ετής θητεία της Κλεοπάτρας Κουτσοβασίλη, από το 1989 μέχρι και σήμερα στον Δήμο Καντάνου-Σελίνου ήταν μία πορεία που μπορεί να χαρακτηριστεί από τις συνισταμένες σκληρής και συστηματικής δουλειάς, ήθους και ευπρέπειας, συναδελφικής αλληλεγγύης και άκρως υποδειγματικής εξυπηρέτησης του δημότη.

Σε κάθε υπηρεσιακή ανάγκη ανταποκρίνονταν πάντα με προθυμία και αποτελεσματικότητα.

Αγαπητή υπάλληλος και συνάδελφος που εργάστηκε με αφοσίωση για το κάλο του Δήμου και των δημοτών μας, που προσέφερε πολλά και που είναι βέβαιο ότι θα λείψει σε όλους μας.

Η αξιοπρέπεια και η ευγένεια του χαρακτήρα της θα μας συντροφεύουν και θα αποτελούν πάντα παράδειγμα προς μίμηση.

Της ευχόμαστε ολόψυχα να έχει υγεία, να την χαίρεται η οικογένειά της και της απευθύνουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για ό,τι προσέφερε στον Δήμο.

Αντρέας Σολανάκης

https://seliniotikespinelies.gr/

Δείτε επίσης

Pin It on Pinterest