ΑΠΑΛΛΑΓΗ Π. ΠΟΛΑΚΗ ΑΠΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑ Β. ΜΠΕΣΚΕΝΗ

 ΑΠΑΛΛΑΓΗ Π. ΠΟΛΑΚΗ ΑΠΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑ Β. ΜΠΕΣΚΕΝΗ

Με την ευκαιρία της παραλαβής του σχεδίου απόφασης του Εφετείου για την αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον του ο αποβιώσας δημοσιογράφος Β. Μπεσκένης, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παύλος Πολάκης δήλωσε τα παρακάτω για την αποκατάσταση του ονόματός του:

«Σήμερα πήρα στα χέρια μου το σχέδιο της απόφασης του Εφετείου για την αγωγή που μου είχε κάνει ο συγχωρεμένος πλέον Βασίλης Μπεσκένης. Το πρωτόδικο δικαστήριο με είχε καταδικάσει σε αποζημίωση 18.000 € για εξύβριση. Τότε όλα τα ΚΕΕΛΠΝΟ-ταϊσμένα (νυν Πετσο-ταϊσμένα) ΜΜΕ πανηγύριζαν για μέρες.

Το Εφετείο ωστόσο  – προς μεγάλη απογοήτευση όσων επεδίωκαν διακαώς μια καταδίκη μου ως δήθεν συκοφάντη ή έστω υβριστή –  όχι μόνο εξαφάνισε την πρωτόδικη απόφαση, αλλά καταδίκασε την χήρα του αποβιώσαντος δημοσιογράφου, η οποία συνέχισε την δίκη, να μου καταβάλει 1.000 € για δικαστική δαπάνη (συνημμένες φωτό). Εννοείται πως δεν πρόκειται να ζητήσω αυτά τα χρήματα, παρά την οικονομική, ψυχική και πολιτική ταλαιπωρία που υπέστην μέχρι να δικαιωθώ και παρά την δική μου κατασυκοφάντηση ως υβριστή του εκλιπόντος.

Όπως έχω ξαναπεί και αποδείξει, σε αντίθεση με τους πολιτικούς μου αντιπάλους, εγώ…

·    σέβομαι τη μνήμη των νεκρών,

·    δεν μπήκα στην πολιτική για να αποκομίσω οικονομικά οφέλη,

·    δεν έχω προσωπικές αντιπαλότητες, αλλά μόνο πολιτικές διαφορές, τις οποίες και επιδιώκω να λύνω πολιτικά και όχι σε αίθουσες Δικαστηρίων

Όμως, τους διεφθαρμένους δεν τους κάνω παρέα και πάντα θα τους κυνηγώ και θα τους αποκαλύπτω. Αυτό για σένα Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ ακόμα περιμένω τη συγνώμη σου για το θέμα αυτό, που σε προκάλεσα από προχθές! Αλλά υποδύεσαι τον μουγγό!  Και κάτι ακόμα, γιατί σήμερα στη Βουλή έβγαλες πάλι το μίσος και το κόμπλεξ σου απέναντι μου: μην ασχολείσαι με την ιατρική και τα εμβόλια τηλε-βιβλιοπώλη της πεντάρας. Είσαι άσχετος!  Παίξε με το μπουλντοζάκι που σου έκανα δώρο και άσε την επιστήμη κατά μέρος».

Αντρέας Σολανάκης

https://seliniotikespinelies.gr/

Δείτε επίσης

Pin It on Pinterest