Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων απο Κάντανο προς Τεμένια και αντίστροφα. (δείτε σε φώτο)

 Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων απο Κάντανο προς Τεμένια και αντίστροφα. (δείτε σε φώτο)

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η έναρξη έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων  με διακοπή της κυκλοφορίας επί της Επαρχιακής οδού ¨Καντάνου – Τεμενίων¨, στο τμήμα από την τοπική κοινότητα Κάντανος έως την τοπική κοινότητα Τεμένια και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ισχύουσες κατά το χρονικό διάστημα από την 07:00 ώρα της Τετάρτης 02/02/2022 έως και την 18:00 ώρα της Παρασκευής 04/02/2022, ώστε να πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος – ασφαλτόστρωσης.

Κατά το χρονικό διάστημα ισχύς των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων από Κάντανο προς Τεμένια και αντίστροφα, θα εκτρέπεται μέσω της Καντανου -Κακοδικι-Λυγια διακλάδωση  – Αζωγυρε- Στρατους – Τεμενια.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Φώτο μέσα απο το φακό των ΣΕΛΙΝΙΩΤΙΚΩΝ ΠΙΝΕΛΙΩΝ που χθες 31/01/2022 έβγαλαν απο τα επικίνδυνα σημεία του δρόμου που έγιναν απο το χιονιά ΕΛΠΙΔΑ και έστειλαν αμέσως στην κ. Ε. Δοξάκη Διευθύντρια Δημοσίων έργων της περιφέρειας Κρήτης και στον κ Γ. Μπουντουράκη διευθυντή Δ. Έργων της Π.Ε. Χανίων για την άμεση επέμβαση τους .

Αντρέας Σολανάκης

https://seliniotikespinelies.gr/

Δείτε επίσης

Pin It on Pinterest